Start.

In 1965 ontstond bij A. Timmer de wens om zelfstandig een bedrijf te beginnen. Loonbedrijf Timmer aan de Harensestraat te Ommeren was een feit. De start was kleinschalig met een Ford trekker voorzien van een atlas kraan. Al snel werd er uitgebreid met een gronddumper en apparatuur t.b.v. het schonen van sloten.

         

Ontwikkelingen door de jaren heen.

Sinds 1984 versterkt door zoon Henk Timmer werden de mogelijkeden groter. Naar gelang de tijd vorderde werd de vraag breder dan alleen agrarisch loonwerk. Grond en kavelwerk werd interessant. Met de aanschaf van een kilverdozerbak, later uitgebreid met laserapparatuur werd ingespeeld op de wensen van de klant. Hooi en kuilwerkzaamheden werden afgestoten, en de focus werd verplaatst naar cultuurtechnisch, en loonwerk in de groenvoorziening.

         

Actueel

Anno 2007 kenmerkt Loonbedrijf Timmer zich op een breed scala aan activiteiten. Met de combinatie van vakkennis en hoogwaardige apparatuur kunnen wij een grote diversiteit aan loonwerkopdrachten tot een goed einde brengen. Met opdrachtgevers in vele sectoren; denkt u daarbij aan: Boomkwekerij, fruitteelt, hoveniers, agrariŽrs, campingen, chaletparken, gemeentes, groenvoorziening, en particulieren. Van het voorbereiden, inzaaien en onderhouden van uw kavel tot het versnipperen van snoeihout, de mogelijkheden zijn uitgebreid.

         

Toekomst

In een snel ontwikkelende markt kiezen wij voor een positieve benadering, ook in de toekomst zullen wij flexibel omgaan met de steeds veranderende wensen van u als klant.